27 Mayıs 2009 Çarşamba

acaba

27 Mayıs 2009 Çarşamba
Biri seni, iyiliğini düşündüğü için, senin için daha iyi olacağına inandığından fütursuzca kırdıysa, sırf iyi niyetiyle yaptı diye affetmeli mi?

5 yorum:

Witchie of Stars dedi ki...

etmemek mümkün mü ki? zaten en çok da böyle böyle kırmıyorlar mı kalplerimizi? bizim iyiliğimiz için, ileride canımız acımasın diye diye daha çok acıtmıyorlar mı canımızı?

neş'e dedi ki...

etmemek mümkün değil di mi witchie..
akıllanmaya başlamak gerek bir yerden ama zaaflarla doluyuz işte.. ne kadar kararlarla dolu 100 maddelik liste yapsak da, daha 1. maddeden başlıyoruz ezmeye..

Witchie of Stars dedi ki...

duygu sömürüsü sadece şımarık küçük çocukların elinde olan bir oyuncak değil ne yazık ki. ne yazık ki bizi en çok sevenlerin kalbizi kırdıkları zaman kendilerine sığınak yaptıkları bir kapı aynı zamanda. ama işte..en çok sevenlerimiz..en çok sevdiklerimiz...aynı zamanda da duygularımızı en çok sömürenlerimiz...onlara izin vermeyecek kadar sert yürekli olabilir miyiz?

Unknown dedi ki...

içinden affetmek gelirse edersin, gelmezse etmezsin.
affetmenin, duyguların ön şartı mı olurmuş lan?
duygusal insan mantıkla yaşayamaz, mantıksal insan da duygularıyla.

allahım, ne kadar mükemmelim ki her ikisine de sahibim

neş'e dedi ki...

Witchie,
Olmayalım, iyi böyle. Kaybediyorsak yumuşaklığımızdan kaybedelim.

Özgür,
Önşart yok ki oğlum ortada, şunu vaat ederse affedelim filan.. Sadece mantıklı mı davranmalı duygusal mı durumu var. Bi' kerecik de mantıklı mı karar vermeli acaba durumu...

 
naeknhu © 2008. Design by Pocket