6 Aralık 2009 Pazar

uykusuz her gece

6 Aralık 2009 Pazar
Uykusuz kaçıncı gün, bilmiyorum... İki gün üst üste spor, sağlam spor, üçüncü gün 18:30'dan sonra hiç üşenmeden Büyükçekmece'den Tuzla'ya gidiş (100 km). Eve sabaha karşı 4'te geliş, sabah 7'de kalkış... Dün klasik cumartesi kahvaltısı, ardından eski firmamın futbol final maçı... Arıdndan fasıl heyeti eşliğinde askere veda... Yine sabaha karşı 4'te uyu, 7:30'da uyan.. Bu sefer de yarı klasik pazar kahvaltısı... Şöyle tablet halinde alınamıyor mu şu uyku denen meret? Zira, uykusuzken saçmalama potansiyelim fena yükseliyor. Bu sefer saçmalamanın üstüne bedensel yorgunluk da eklendi, sporun etkisi midir bilinmez...

Şu anda öyle bir haldeyim ki, yatağa gitmeye üşendiğimden bilgisayarı kucağımdan bırakmıyorum.

Perşembe gece Burcu'larda süper bir oyun oynadık Trivial Pursuit diye. Meşhur bir oyunmuş sanırım ama ben bilmiyordum. Genel kültür - bilgi yarışması tadında bir şey. Sorular biraz dengesiz, aynı kartta "sevimli hayaletin adı nedir?" ve "kumanda kaç yılında icat edilmiştir?" gibi iki soruyla karşılaşmak mümkün. Yine de zevkli bir oyundu ve kızlar olarak kutu oyunlarındaki 518,767. zaferimizi kazanmayı başardık :) Haklarını yememek lazım, her zaman açık ara yenmeye alışık olduğumuz erkekler bu sefer sürekli bizden öndeydiler... Ama kazanmaları için yeterli olmadı bu.

TEGV'de bu dönem astronomi kulüp etkinliği açtım. Fakat katılan çocuk yokmuş... Bir iki hafta daha bekleyeceğiz, eğer katılım olmazsa buı dönem etkinlik açmamış olacağım... İki etkinlik fazla gelir diye düşler atölyesi de almadım bu dönem. Umarım katılım olur, çünkü çok eğlenceli bir etkinlik planı hazırladım ve uygulamada ne tür şeylerle karşılaşabileceğimi görmek istiyorum...

Dün fasılın olacağı mekanın iki kat altında tango gecesi vardı, tam önünden geçerken "günlerden yaz"ın çalması da hoş bir tesadüf oldu... Malesef sadece kafamı içeri uzatmakla yetinebildim..


Dip not: Evinde 5,5 aylığına 2 yaşında, çişini nereye yapacağını bilen bir golden retriever ağırlamak isteyen olursa ses ediversin. Yoksa yatağımın altında saklamak zorunda kalabilirim hayvancığı.

2 yorum:

aycacik dedi ki...

uyumaktan baska yapacak bi seyim yok demiştin, geçer demiştik, geçmiş işte: )

biraz uyu da dinlen.

köpecige de sana da allah kavustursun.

benim yatağın altında yer olsa ben alırdım yamacıma.

neş'e dedi ki...

geçti sahiden..

köpecik zalim babannenin ellerine kalacak gibi gözüküyor malesef :(

 
naeknhu © 2008. Design by Pocket