13 Temmuz 2009 Pazartesi

kalabalık

13 Temmuz 2009 Pazartesi
4 günde yarısı yatılı 17 misafir… Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli köşelerinden :) Annem artık “birisi geliyor mu?” sorusunu bıraktı direkt “kimler geliyor?”a geçti. Seviyorum evdeki umursamazlıktan değil de yaşanmışlıktan doğan dağınıklığı. İnsanların bardaklar nerde diye sormak yerine kendi kendilerine buluşlarını.

Çarşamba Ziza’nın gelişi Orçun’u tetikledi. Ertesi gün iş yerinden 10 kişilik bir grupla projeksiyon eşliğinde film keyfi. (Ziza’dan film arşivim hakkında Neşe’li diyalogları sabırsızlıkla bekliyoruz :) ) Gece bitmeden mertebe atlamaya hazırlanan yüzükleriyle Onur –Cadı çifti. Ertesi sabah Ana. Pazar günü zaten var olan ev halkına ilaveten Zeynep Hanım ve Ali Bey’ler…

Cumartesi günü Solar Beach'teki Starfest'teydik. Neredeyse tüm cücükler olarak... Gerçi ne vampir oynadık, ne de bumkari. Öyle olunca cücüklüğümü hissedemiyorum :)

Haftasonunu kolumdaki saatten kaynaklanan amele yanığı izinin vesilesiyle saatsiz geçirdim. Güzel oldu. Düşünmeden etmeden. Bir de birileri senin yerine plan yapıyor zaten. Öylece akışına bırakıyorsun sadece. Evden kaçta çıksam derdi yok. Ana gelip de duş alınca işte.. :) Karpuz zamanı doğmak gibi.

Cumartesi gece Ajda şarkılarını söylerken denize girdik. Gece olmasına rağmen sıcacıktı su. Sonra Zeynep Hanım'ın yaptığı teleskopla Ay'a baktık, cıstak müzik eşliğinde minderlerde uyukladık. Her şey bitip teleskoplar toplanınca sahilde oturduk. Biraz yıldızlar, biraz müzik. Orçun söyledi, biz dinledik. Uyku vaktini aşmaya başlayınca Orçun saçmaladı, biz eğlendik.

Pazar günü 7, 8, 10 derken anca 12'de terkedebildik Kilyos'u. Bir evi daha garip kabilemizle fethedip cücük evine döndürdükten sonra hayran kaldığı "old city"yi gezdirdik Ana'ya. Gülhane, Ayasofya, Yerebatan, Sultanahmet, Cankurtaran...

Ana'nın görüntüleri, Sultan Spiderman, "e oğlum bitti rüya diyo zaten" ve niceleri :)

Daha anlatacak çok şey var da, toparlayacak zindelikte bir kafa lazım düzenli uyku uyuyan. "Dün gece 5 saat uyudum yaşasın" diyen yerine :)

2 yorum:

kağan dedi ki...

e uyku?

:)

neş'e dedi ki...

ben bu yorumu bi yerden hatırlıyorum : )

anladın mı şimdi neden sürekli bitkin dolaştığımı ortalıkta?

 
naeknhu © 2008. Design by Pocket